Actie Schoenendoos 2014

VOOR JOU… VAN MIJ…

Dat is de quote dit jaar voor de overbekende schoenendoosactie.
Net als andere jaren willen we ook dit jaar weer deelnemen aan deze actie van Actie4kids.
Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven!
Iets van jezelf, voor jou van mij.
Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij maken.
Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zo’n schitterend cadeau hebben gekregen.
Dit jaar gaan de schoenendozen naar: Armenië, Malawi, Roemenië, Sierra Leone en Togo.

Vanaf 19 oktober zal in het voorportaal van de kerk, op de leesplank, de 'Actie4Kids krant' liggen, waarin alle instructies en voorbeelden staan voor de schoenendozen. (Voor diegene die geen lege schoenendoos heeft maar wel mee wil doen, onder de leesplank vind u lege dozen die u mee kunt nemen).
Mocht u geen schoenendoos kunnen vullen, dat kunt u toch helpen door een bijdrage (in een envelop) voor de transportkosten in het offerblok te deponeren.
Ook de enveloppen die bij de dozen horen kunnen in het offerblok worden gedeponeerd.
! Stop de envelop niet in de schoenendoos !

U kunt de schoenendozen vanaf zondag 26 oktober t/m 9 november neerzetten onder de leesplank in het voorportaal van de kerk.
Uw diaconie zal er voor zorgen dat alle dozen bij de organisatie worden gebracht.

VOOR JOU: is de boodschap van een gevulde schoenendoos. Er is iemand anders op de wereld die aan jou gedacht heeft.
Bij elke schoenendoos wordt ook een boekje met bijbelverhalen gegeven, want ieder kind mag ook weten dat er een God is die van hen houdt.

VAN MIJ: van geven wordt je rijker, want door samen te delen ontvang je zelf ook.