Catechisatie

Bij ons in de kerk mag ook iedereen naar catechisatie komen.
Net als vorig seizoen zal dominee Westerneng uit ’s Gravenpolder deze avonden begeleiden.

Dit jaar zullen er 2 groepen zijn:

De eerste groep is voor 1e en 2e klassers:

maandag 18.45 uur – 19.30 uur.
De tweede groep is voor 3e klassers en ouder:

maandag 19.30 uur – 20.15 uur.
De data van 2015 zijn:

Tijdens de laatste bijeenkomst, krijgen jullie de data voor 2016 te horen.
Alle bijeenkomsten zullen gehouden worden in de consistorie van de Gereformeerde Kerk.
Dat is de ruimte waar de oudste groep van de kindernevendienst altijd naar toe gaat.

Wat is nou eigenlijk catechisatie?
Met een groep leeftijdsgenoten en een dominee bij elkaar komen en praten en vooral ook leren over het geloof en de Bijbel.
Uiteraard wordt er door de dominee veel verteld, maar voor catechisatie is jullie serieuze medewerking ook nodig!
Soms zul je best eens (net als op school) je hersens moeten laten kraken, maar dan op het gebied van geloof en je eigen mening!

Het is fijn als je je afmeldt als je een keer niet kan. Zo kunnen wij in schatten hoeveel personen er elke avond zijn en daar rekening mee houden.