Culinaire 'Ontmoeting en Beleving'

Op vrijdag 11 maart 2016
organiseert de Zendingscommissie van de Gereformeerde Kerk te Krabbendijke weer haar jaarlijkse culinaire avond.

Iedereen die van lekker eten houdt en andere mensen in een andere ambiance wil ontmoeten zou aan deze avond deel moeten nemen.

Ook dit jaar zal de troubadour Theo van Teijlingen weer medewerking verlenen.
Hij zal tussen de gangen door met liedjes en verhalen vertellen over het werk van stichting 'de Figurant', en met name over het werk van zijn zus Els van Teijlingen in Amecet.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, serveren we weer een culinair hoogstandje onder de bezielende leiding van onze huiskok Cees Quist.
Hij heeft weer een mooi menu samengesteld waarbij u kunt kiezen uit verschillende vis- en vleesgerechten.

De kosten voor deze avond bedragen 35 euro p.p., waarbij het streven is dat de helft hiervan bestemd is voor het werk van Els in Amecet.
U kunt dit op de avond zelf contant betalen.

Opgave voor deze avond kan tot en met vrijdag 4 maart per mail naar herma34@zeelandnet.nl of telefonisch op 0113-404412.
Vermeld bij uw opgave ook welke van de bijgaande gerechten u wilt eten.

Het menu voor deze avond ziet er als volgt uit:

Amuse

Voorgerecht
Cocktail aux Fruits de Mer
(Cocktail met Zeevruchten)
Cocktail de Poulet à la Sicilienne
(Siciliaanse Cocktail van Kip)

Soep
Soupe de Poisson
(Vissoep)
Crème de Courgettes au Fromage
(Roomsoep van Courgettes met Kaas)

Tussengerecht
Champignons en Aumonières
(Champignons in Buideltjes)
Crêpes farcies aux Fruits de Mer
(Flensje gevuld met Zeevruchten)

Spoom

Hoofdgerecht
Saumon à la Champenoise
(Zalm uit de Champagne)
Filet Mignon de Porc à la Granadienne
(Varkenshaasje uit Granada)

Nagerecht
Grand Dessert
Koffie met iets lekkers

We hopen u deze avond te verwelkomen in 'De Ark' van de Gereformeerde Kerk te Krabbendijke.
De avond begint om 18.00 uur.