JEUGDRAAD juli

Hier eindelijk weer een stukje vanuit de jeugdraad.
Zoals jullie misschien al hebben gehoord, heeft Elize Houtekamer-van der Tuin ja gezegd op de vraag van de kerkenraad om de nieuwe jeugdouderling te worden.
Het is fijn dat zij deze taak op zich wil nemen! Mooi dat het werk van jeugdouderling zo toch weer door kan gaan, maar natuurlijk missen we Rianne nog steeds.
Onze gedachten zijn dan ook bij haar man Arnold en hun kinderen en verdere familie.

Een aantal van jullie heeft afscheid van de kindernevendienst genomen, en mag volgend seizoen voor het eerst naar de tienerkerk!
En de nieuwe ruimte op zolder is erg mooi geworden.

Als je dit leest is de vakantie al begonnen. Velen van jullie zullen erop uit gaan, ver weg of misschien toch kortbij, want we leven in een prachtige provincie.
Even bijkomen van een druk schooljaar, misschien een vakantiebaantje, sparen voor iets moois…
We wensen jullie Gods nabijheid toe, zodat we over een aantal weken met zijn allen weer uitgerust aan een nieuw seizoen kunnen beginnen!
Geniet ondertussen maar van de natuur en vriendschap en alles wat goed is.

Groetjes van de Jeugdraad,
Petra Koster en Ronald de Leeuw