TERUGBLIJK OP HET TIENERKERK- SEIZOEN 2015-2016

Aan het einde van het tienerkerkseizoen willen we graag nog even met u terugkijken op wat we allemaal hebben gedaan bij de tienerkerk.
Van september tot begin juli hebben we met beide groepen 9 keer tienerkerk gedraaid. Er waren telkens 8 tot 13 tieners aanwezig.

We maken altijd gebruik van tienerkerkprogramma’s van JOP Provider. De afgelopen periode kwamen uiteenlopende thema’s aan bod.
Naar aanleiding van de tempelreiniging door Jezus (Mat. 21: 10-17) dachten we na over Gods toorn.
Bij het thema ‘Participatiesamenleving’ gingen we in op het Bijbelboek Ruth.
Naomi en Ruth maakten gebruik van hun eigen netwerk, waren bereid elkaar te helpen en durfden ook hulp te vragen.
Zo ging dat in de tijd van de bijbel, maar ook wij kunnen daar van leren.

‘Dank u’ was een mooi thema waarin we met elkaar nadachten over het gebed en de bijeenkomst met kringgebed mochten beëindigen.

Dieptepunt van het tienerkerkseizoen was uiteraard het overlijden van onze leidster Rianne van Herwijnen.
Samen met de tieners kwamen we de zondag na haar overlijden bij elkaar en bezochten we ook de uitvaart.
We missen haar nog steeds als enthousiast leidster binnen ons team.

Het tienerkerkseizoen hebben we op vrijdag 8 juli afgesloten op het Nolle-strand bij Vlissingen.
Met een spelletje kubb, vliegeren, volleyballen en voor sommigen zelfs een frisse duik, was de avond zo om.
Na een wandeling over de boulevard naar het Bellamybpark aten we nog een frietje om pas tegen middernacht (!) weer in Krabbendijke te arriveren.

Voor komend seizoen zijn de plannen ook al in de maak.
Een programma van Open Doors rondom vervolgde christenen staat al op de planning en ook zijn er plannen voor het opstarten van een 16+ groep.
Jongeren in deze leeftijd vallen niet meer binnen de tienerkerk, maar zullen als eigen groep op een ander tijdstip verder gaan.
Meer informatie hierover volgt aan het begin van het nieuwe seizoen.

Een hartelijke groet van de tienerkerkleiding,
Vincent en Anja van de Griend, Elwin Houtekamer, Ineke de Jong, Petra Koster, Jaap Kriekaard en Michael Ots.