VANUIT DE JEUGD september

Nu de herfst echt begonnen lijkt is het jeugdwerk van onze kerk ook weer volop bezig.
De kinderen van de kindernevendienst, hebben met de startzondag gezongen dat we willen leren om te delen.
Een mooie brug naar de verhalen van Jozef, die ze de komende tijd zullen horen en waarbij ze leuke verwerkingen zullen maken.

De tienerkerk is met de start van het nieuwe seizoen verhuist naar de zolder van 'De Ark'. Fijn om een nieuwe ruimte te hebben,
een plek voor veel goede gesprekken en inspirerende verhalen.

Ook zal de catechisatie voor de tieners weer gestart worden, onze eigen dominee Deelstra kijkt er naar uit om met de tieners kennis te maken.
De eerste bijeenkomst zal na de herfstvakantie zijn op maandag 31 oktober, de tieners worden hier persoonlijk voor uitgenodigd.

Voor de groep tieners van 16 jaar en ouder is er een hele nieuwe groep gestart met nieuwe leiding, deze groep komt regelmatig op zondagavond bij elkaar.
Wil je hier meer over weten neem dan even contact met mij op.

Elize Houtekamer (email: elizevandertuin@hotmail.com)