UW OUDE MOBIEL EN LEGE CARTRIDGES ZIJN GELD WAARD

Bij de Jumbo staat bij de ingang een groene inzamelbox van Kerk in Actie
waarin u uw oude mobiel en lege cartridge/toner kunt deponeren.
Kerk in Actie krijgt hiervoor een vergoeding van een bedrijf dat deze – voor u waardeloze materialen – opkoopt.
Met de opbrengst worden projecten gesteund die bijdragen aan het verbeteren van levens van mensen.

Ook zijn oude ansichtkaarten, geboortekaartjes, postzegels (ook hele verzamelingen) en oud geld waardevol voor Kerk in Actie.
Ansichtkaarten zijn interessant vanwege de afbeelding, maar soms ook door de sorteercode bij het adres.
Dubbele kaarten zijn niets waard, met uitzondering van Anton Pieck en Kinderpostzegels/Voor het Kind.

Een heel team van sorteerders, vervoerders en verkopers zijn dagelijks bezig om alles voor verkoop klaar te maken.
Wilt u meehelpen met het sorteren of de verkoop van ansicht- en geboortekaartjes?
Ik kan wel hulp gebruiken en ik vind het leuk om dit samen te doen.

U kunt genoemde materialen bij mij inleveren, maar ook in de daarvoor bestemde doos in de kerk.
En het loont de moeite: jaarlijks een opbrengst van ruim € 25.000,–!
Marjan Lolkema-van Vuuren
Landelijk coördinator inzamelingsacties Kerk in Actie/GZB