VANUIT DE JEUGD november

Tijdens de afgelopen doopdienst was het weer goed te zien, de rijkdom van onze gemeente, wel 50 kinderen
in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar die voorin de kerk de doop meebeleefden.
Als u goed heeft gekeken zag u ook weer nieuwe gezichtjes hierbij, de kindernevendienst mag
namelijk deze maanden tot de kerst verschillende nieuwe vierjarigen verwelkomen.

Wanneer de kinderen starten in groep 1 van de basisschool mogen ze ook naar de kindernevendienst komen.
Bij hun verjaardag krijgen ze hier nog een uitnodiging voor.
Aankomende 27 november zal er een jeugddienst zijn voor de kinderen van de oudste kindernevendienst, het zal gaan over winnen en verliezen.
Het zou leuk zijn wanneer, de kinderen vooraan in de kerk komen zitten, dan kunnen ze actief meedoen in de dienst.
De oudste groep van de tienerkerk heeft zondag 13 november bezoek gehad van een paar tieners van Atlantic Bridge.
Het was een oriënterend bezoek, waarin het kennismaken met de tieners uit andere Europese landen centraal stond en
er werd verteld wat eventuele samenwerking met Atlantic Bridge zou inhouden.

De catechisatie onder leiding van de dominee, is gestart met twee leuke groepen en zij zullen op de maandagavonden bij elkaar komen,
tieners die nog niet gekomen zijn, zijn nog van harte welkom.

Elize Houtekamer