ACTIVITEITEN ZWE-COMMISSIE 2017

De afgelopen jaren zijn we gewend geweest om rond deze tijd van het jaar de inmiddels bekende ‘culinaire avond’ te organiseren als ZWE-commissie.
Deze staat zeker weer op de planning, maar deze keer in het najaar, namelijk op vrijdag 3 november.
We hopen dan weer een mooi verzorgde avond te organiseren met een heerlijk menu en vooral een gezellig samenzijn.
Tegen die tijd komt de uitnodiging en mogelijkheid om op te geven uiteraard weer in het kerkblad.

Als ‘nieuwe’ activiteit hebben we op woensdagochtend 17 mei aanstaande een High Tea.
Laat u zich eens lekker verwennen met heerlijke zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt koffie en thee!

In het volgende kerkblad volgt verdere info en de mogelijkheid om u op te geven,
of zelfs om de High Tea cadeau te doen aan een ander.
Tip voor Moederdag?!

Opbrengst van deze activiteiten is uiteraard voor het goede doel.
Verder willen we in juni aandacht besteden aan de vervolgde kerk en de nacht van gebed voor vervolgde Christenen,
dit in samenwerking met ds. Deelstra.
Ook hierover zal dan verdere informatie volgen.

De ZWE-commissie: Jos Abrahamse, Eric van Gurchom,
Annemiek Ots, Cees Quist, Herma Quist, Nico Tramper