Vanuit de Jeugd mei 2017

De afgelopen weken zijn er veel activiteiten geweest voor de jeugd van onze kerk.
We mogen terugkijken op een geslaagd uitje met de catechisanten naar de Abdij van Berne. Waarbij de tieners
een uitgebreide rondleiding door de abdij hebben gehad. En waar ze aan het einde van het bezoek een eucharistievie¬ring hebben bijgewoond.

Op naar Den Bosch, voor een bezoek aan de Sint Jan. En nog even vrije tijd in de stad, het was een gezellige dag.

Vanuit de tienerkerk was er 10 maart een benefietmaaltijd voor Open Doors, er werd met 60 mensen samen gegeten.
En na de maaltijd hield ds. Deelstra een presentatie over zijn reizen met Open Doors.
Mooi om te zien dat de tieners en hun leiding zo druk waren voor dit goede doel en met een mooi bedrag als resultaat.

Bij de kindernevendienst hebben we het Paasproject van Vertel het maar gevolgd, het evangelie van Marcus lazen we hierbij.
De bekende verhalen uit de Lijdenstijd kwamen voorbij en we hebben hier waardevolle ge¬sprekken over gevoerd.
De klok voorin de kerk was een mooie verbeelding en liet ons beseffen dat we steeds dichter bij Pasen kwamen.

Vooruit kijkend zal er 30 april een kinderkoor uit Uganda bij ons in de kerk optreden, dit zal vast een bijzondere gebeurtenis worden.
Ondanks dat 30 april midden in de meivakantie is, hopen we dat er veel kinderen naar de dienst komen, het koor kon alleen deze zondag,
dus we zijn dankbaar dat ze komen.

'Reuze klein en giga mini'
Op 21 mei is er weer een jeugddienst voor de kinderen van de jongste kindernevendienst- groep.
Het thema van deze dienst is: 'Reuze klein en giga mini',
Misschien hebben jullie jongens en meisjes al een idee over wie uit de Bijbel dit zal gaan?
Het kinderkoor Parels uit Kapelle onder leiding van Mirjam de Lange zal aan deze dienst mee werken.
Onze eigen dominee Deelstra zal de dienst leiden.

Komen jullie weer gezellig vooraan zitten tijdens deze dienst jongens en meisjes?
Het zou fijn zijn als een aantal ouders er dan ook bij gaan zitten.
De kinderen kunnen de hele dienst in de kerk blijven, er zal dus ook geen kindernevendienst zijn deze zondag.