Kinderkoor UP4S

Vanmorgen trad in onze kerk het kinderkoor van de Stichting UP4S op.
Ik kreeg een aantal foto's binnen van hun optreden in de kerk.
Het kinderkoor ging mee naar de kindernevendienst en ook daar is muziek gemaakt.
Ook daar hebben we een paar foto's van ontvangen die ik u niet wil onthouden.

De Stichting UP4S (spreek uit 'up-for-us' wat zoveel wil zeggen als 'kom voor ons op') biedt wees- en kansarme kinderen in Oeganda een warm thuis en een goede schoolopleiding.
Uitgangspunt daarbij is dat de kinderen worden opgevoed tot jonge mensen die trots zijn op hun eigen land en daar een toekomst kunnen opbouwen.
Het bestuur van de stichting is gevestigd in Nederland.

Om meer bekendheid te geven aan de stichting en om geld in te zamelen komt sinds 2009 het kinderkoor
van de basis- en middelbare school regelmatig naar Nederland.
Het koor maakt daarbij gedurende ruim twee maanden een tournee en bezoekt dan scholen, kerken, festivals e.d.
Mede door de inkomsten uit de tournees is Up4s in staat geweest het gebouw van de middelbare school te bouwen
en andere bouwwerkzaamheden uit te voeren.

Als u meer wilt weten over de Stichting UP4S dan kunt op de volgende link klikken https://www.up4s.nl/
U kunt daar ook alles lezen over sponsoring.