Op zoek naar jou?

In de consistorie krijgen wij als kerkenraad vaak te horen van gastpredikanten:
'wat een rijkdom dat er zoveel jeugd in de kerk is!'
Daar zijn wij het natuurlijk roerend mee eens.
Voor onze jeugd is er ook veel geregeld van de crèche tot de 16+ groep zijn we betrokken en organiseren wij activiteiten.
Ik ben dan ook dankbaar dat ik als jeugdouderling kan rekenen op vele mensen die zich inzetten voor het jeugdwerk.
Wel merken we dat er een paar groepen wat krap komen te zitten in de leiding.

We zouden heel graag een paar oppassers erbij willen hebben, een jongere, vader, moeder, opa of oma.
Zie jij het zitten om eens per 6 weken te passen op de jongsten van onze kerk, dan horen wij het graag.

Bij de kindernevendienst zijn we op zoek naar leiders, jij bent dan degene die het verhaal voor die
zondag voorbereidt met de knutsel of andere verwerking erbij.
Al het materiaal wordt je aangereikt en je geeft de nevendienst, zo eens in de 6 weken, samen met een assistent.
Wie wil ons komen helpen?

Ook de tienerkerk is op zoek naar leiding.
Lijkt het je leuk om samen met een medeleider de tieners op een interactieve manier te betrekken bij het geloof en bij de kerk?
Dan zijn we op zoek naar jou.

Weet je niet zeker of de oppas, nevendienst of de tienerkerk leiden wat voor je is?
Loop dan gerust een keertje met één van de groepen mee, zodat je kunt zien wat het inhoudt.

Voor meer informatie, vragen of om je op te geven als leiding, mag je mij benaderen.
Elize Houtekamer-van der Tuin,
elizevandertuin@hotmail.com,