2019 WE GAAN WEER OP KAMP!

Het is nog ver weg, maar we hebben weer een datum voor het kampweekend van de Tienerkerk geboekt.
Houd dus alvast het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september 2019 vrij.
Kamplocatie is dit keer Vakantieoord Weltevreden in Oostkapelle. Meer informatie volgt later dit jaar.

VANUIT DE JEUGD
Zo aan het begin van 2019 wil ik even kort terugkijken op de activiteiten voor de jeugd aan het einde van 2018.
Zo hadden we een mooi kerstproject bij de kindernevendienst, het ging over de Lichtdragers van God.
Mooie verhalen op weg naar de geboorte van Christus en verbeeld door die prachtige kaarsen voor in de kerk,
die de kinderen zelf hadden geverfd. Lydia Engelse en Annemiek Ots hadden het project voorbereid.
Bedankt daarvoor, de kinderen hebben er veel plezier aan gehad!

Ook op deze plaats nog een bedankje voor Ciska Neels en Anneke Dommisse.
Ze hebben vele jaren de jeugddiensten georganiseerd vanuit de jeugddienstcommissie.
Bedankt voor jullie inzet, samenwerking en creativiteit!
Nu Ciska en Anneke gestopt zijn bestaat de jeugddienstcommissie op dit moment niet meer, maar we willen de jeugddiensten niet missen.
Er zijn elk jaar 2 diensten voor de kinderen en 2 diensten voor de tieners.
De diensten voor de tieners zullen vanaf dit jaar in de avonddiensten vallen, de kinderdiensten blijven in de morgendiensten.

Vindt u het leuk om te helpen bij de diensten voor de kinderen of voor de tieners?
Ik hoor het graag want we willen graag mooie diensten blijven houden voor de jeugd.

Elize Houtekamer-van der Tuin