NIEUWS UIT DE ZWE-COMMISSIE februari 2019

We zijn blij dat we nog steeds structurele steun kunnen bieden aan verschillende projecten namens onze gemeente.
We zoeken altijd naar projecten waar we goed contacten mee kunnen onderhouden, dus met korte lijntjes,
zodat we ook terug horen wat er met het geld van de gemeente gebeurt.
Momenteel steunen we de volgende projecten structureel:
– Opvanghuis Amecet in Oeganda (Els van Teijlingen)
– Bijbelschool in India (Erik Vaders)
– Project Moqimi in Irak (Arianne Willeboer)

Tot nu toe steunden we ook twee weeshuizen in Papua.
Het is mooi om te horen dat zij nu subsidie van de staat krijgen en zelfvoorzienend zijn geworden, waardoor onze steun niet meer nodig is.

Om naast de beloofde vaste giften ook een extra gift te kunnen geven, zijn we ook in 2019 van plan weer wat acties te organiseren als ZWE-commissie.
Voor de komende tijd staan in ieder geval de volgende activiteiten op de planning:
Een ‘Aziatische avond’ op donderdag 4 april.
Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om te komen eten bij de kerk. Rijst-, curry-, vleesgerechten en wat daarbij hoort.
Geef je op met het hele gezin, samen of alleen; samen eten is gezellig, samenbindend en lekker.

Op donderdag 16 mei organiseren we weer een high tea, dus zet het alvast in de agenda!
Voor beide activiteiten graag vooraf inschrijven. Verdere informatie volgt in het volgende kerkblad.

De ZWE-commissie