KERSTZANGDIENST 2019 IN KRABBENDIJKE

Wanneer? Kerstavond, 24 december 2019
Waar? In de Hervormde Kerk, Dorpsstraat
Thema van deze dienst: VREDE?
Aanvang van de dienst:: 21.30 uur

Vanaf 20.45 uur is de kerk open; vanaf 21.00 uur kunt u al genieten van prachtige Kerst- en koraalmuziek.

Met elkaar willen we de geboorte van onze Heer Jezus Christus gedenken en vieren met en door
SAMENZANG – LEZINGEN – MEDITATIE en MUZIEK

Medewerking: Ds. T. W. van Bennekom, Ds. T. Deelstra, gemeenteleden

Muzikale medewerking:
de heer E. van de Kamp, organist
Christelijk Mannenensemble Krabbendijke o.l.v. de heer E. van de Kamp
Leden van muziekvereniging 'Concordia' en 'Vooruit' en enkele gastspelers o.l.v. de heer J. Steur

Collecte
Aan de uitgang, bestemd voor 'Moqimi', een non-profit organisatie die hulp bied aan gevluchte Jezidi’s in Noord-Irak.
De Jezidi’s zijn in 2014 aangevallen in hun regio door IS; hun land is verwoest, mensen zijn ontvoerd en vermoord en velen leven nu, op de vlucht geslagen, met zo’n 300.000 tot 360.000 mensen in kampen.
'Moqimi' betekent: 'Hij die mij opricht'. De helpers zien het als Gods opdracht om voor de armen en verdrukten – in dit geval de Jezidi’s – te zorgen.
Arianne Willeboer, lid van de Gereformeerde Kerk alhier, is werkzaam in en voor Moqimi.
In door haar rondgestuurde nieuwsbrieven vertelt zij daarover.
Een mooie Kerstgedachte èn opdracht, om vanuit onze veilige leefwereld hier financiëel aan bij te dragen.
Deze collecte wordt dan ook van harte bij u aanbevolen.

Deze kerstzangdienst is een initiatief en samenwerking van de drie plaatselijke gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland.