Tienerkerk

Wat is tienerkerk (of TNK)???
Heel simpel: een bijeenkomst voor tieners onder kerktijd!

We hebben dit seizoen weer 2 groepen. De oudste groep en de jongste groep.
In de jongste groep zitten in principe de tieners van de 1e en 2e klas van het middelbaar onderwijs.
In de oudste groep de 3e klassers en hoger.

Iedereen is van harte welkom!!!
Neem gerust een vriend of vriendin mee of kom gewoon eens met iemand mee die je al kent en ook naar Tienerkerk gaat.

De data t/m juni 2016 zijn:
6 maart: oudste groep
13 maart: jongste groep
20 maart: oudste groep
3 april: jongste groep
10 april: oudste groep
17 april: jongste groep
15 mei: oudste groep
22 mei: jongste groep
29 mei: oudste groep
5 juni: jongste groep
12 juni: oudste groep
19 juni: jongste groep nieuwe samenstelling
26 juni: oudste groep nieuwe samenstelling

We starten altijd om 9.30 uur op de galerij van de kerk.
Na het begin van de dienst te hebben bijgewoond, gaan we tijdens een lied met elkaar naar beneden en naar de Regenboog, achter de kerk.
Daar gaat eerst een spaarpotje rond voor een goed doel. Ondertussen drinken we en kletsen we wat.
Dan gaan we aan het programma beginnen. Meestal bespreken we jullie ervaringen en ideeën bij allerlei uiteenlopende onderwerpen.
We kijken wat de Bijbel erover zegt en hoe we dit in ons dagelijks leven kunnen toepassen.
Ook zingen we vaak verzoeknummers van Opwekking met YouTube of met begeleiding van gitaar.

In onderstaande video is een presentatie te zien over het thema "Engelen" waar we eind 2015 aan gewerkt hebben: